Yidl mit 'n fidl

 

Op vrijdagavond 29 en zaterdagavond 30 september 2017 zal er in de sfeervolle hof van de Beatrixhoeve, Linderweg 4, in Linde, tegen zonsondergang een bijzondere openlucht* voorstelling beginnen.

Een voorstelling, die wordt gemaakt en gespeeld door de klezmerband Klets, schrijver Jan Veenstra en circustheatergroep Easy. Het draait allemaal om de film ‘Jidl mit ’n fidl’ uit 1936, over een groep rondreizende Joodse muzikanten in Polen.

Klets en Veenstra brengen deze oude film, die op een groot doek wordt geprojecteerd, straks in de nazomer op een bijzondere manier tot leven in de buitenlucht: met livemuziek, verhalen en dans. De voorstelling is op die manier een combinatie van drive-in bioscoop, muziektheater, vertelkunst en vrolijke dans. En dat alles in de schemering tegen het weelderige decor van de bomen rondom de hof van de boerderij. Bij heel slecht weer verhuist de voorstelling naar de schuur van de boerderij.

 

Kaarten kosten € 8,- per stuk voor volwassenen, € 4,- per stuk voor kinderen en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Spijkerman in Zuidwolde of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

** LET OP ** LET OP ** LET OP **

De vrijdagavond voorstelling is inmiddels helemaal uitverkocht. Voor zaterdag zijn er nog kaarten beschikbaar!

** LET OP ** LET OP ** LET OP **

 

*Helaas moeten we gezien de weersvoorspellingen de voorstelling binnen opvoeren.